Reacties uit de markt

De palen staan nooit in het midden van de tegel
Dat klopt omdat de mogelijkheid om de paal in het midden van een tegel te plaatsen er nog niet was.
De palen worden nu op het oog geplaatst en stenen worden kapotgeslagen. Bij metingen in 6 grote en middel grote Gemeenten blijkt dat de palen nu tussen de 32 en 58mm vanuit de rijbaan staan.

We zijn te lang bezig om het plaatsen
Indien men palen dient te plaatsen zou men krijtlijnen of loodlijnen dienen te gebruiken om de juiste locatie van de paal te kunnen bepalen. Dit is niet anders bij het plaatsen van de paal in de opvultegel.
Gezien bovenstaande blijkt dat men niet altijd krijtlijnen of loodlijnen gebruikt maar op het oog de palen plaats waarbij de afstand tot de rijbaan willekeurig wordt bepaald.

De kleur van de kunststof tegel is te donker
De kleur van kunststof tegel is een tint donkerder dan de stenen stoeptegels. Na plaatsing blijkt dat de kunststof tegel opgaat in de kleur van de stenen tegel. Bij het bekijken van de stoepen in diverse Gemeenten blijkt dat er reeds meerdere tinten grijs in het stoepwerk wordt gebruikt. Als alternatief voor de kunststof tegel heeft Bordenplaza eveneens een stenen uitvoering van de tegel in productie genomen.

We hebben geen ruimte voor opslag en een logistiek probleem
Bordenplaza heeft rekening gehouden met het feit dat het onmogelijk is om voor iedere diameter een voorraad te houden. U heeft de mogelijkheid om straat, buurt of wijkgericht in te kopen. Door het projectmatig in te kopen hoeft u geen eigen voorraad te creëren. De bestellingen worden custom made gemaakt. Bordenplaza produceert alleen de diameters welke u op dat moment nodig heeft. Hierdoor zorgt Bordenplaza voor opslag, productie en transport zodat u daar geen omkijken naar heeft.  

We kunnen toch niet alle reeds geplaatste palen verplaatsen?
Dat hoeft uiteraard niet. Door het verwijderen van de tegeldelen en kapotte tegels rondom de paal kunt u de opvultegel plaatsen. Hierdoor ontstaat een afsluiting rondom de paal. Daar de opvultegel vierkant of rechthoekig is hoeft men geen tegels kapot te hakken maar kan men tegels gebruiken welk recht worden gesneden waardoor er geen gaten ontstaan. Een goede stratenmaker heeft altijd wel een steensnijder bij zich.

De tegels zijn niet te gebruiken in klinkerbestrating
Evenals bij de stoeptegel doen de genoemde problemen zich ook voor in de klinkerbestrating. Duidelijk is dat indien men de opvultegel gebruikt in klinkerbestrating dat er kleurverschil ontstaat. Door het gebruik van een opvultegel 300x150mm zal dit tot het minimum beperkt worden. Echter is een paal in het straatwerk een obstakel dus enige vorm van extra attentie kan geen kwaad.

We gebruiken pipelocks
Een pipelock is een uitstekend alternatief. Met name bij het vervangen van aangereden palen. Buiten het feit dat de pipelock kostbaar en qua gewicht zwaar is heeft de pipelock een beperking in het aantal te leveren diameters.

De tegels zijn makkelijk te verwijderen
Indien de opvultegel correct geplaatst wordt gelijk aan een hele tegel zou een voetganger de opvultegel niet kunnen verwijderen. Dit is wel mogelijk indien de voetganger de juiste gereedschap bij zich heeft om dat te realiseren.

© 2011 - 2023 bordenplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel