Buispalen inclusief losse ankerstaven

Bordenplaza heeft buispalen in haar assortiment met de volgende diameter; rond 48mm, rond 60mm en rond 76mm. De buispaal rond 48mm is ideaal voor bevestiging van DOR borden. Wilt u een bord in de tuin ophangen dan is een losstaande paal ideaal omdat u zelf de locatie kan bepalen. Alle palen zijn voorzien van losse ankerstaven. Al onze palen zijn thermisch verzinkt conform NEN 1461 en de bovenzijde is voorzien van een kunststof dop.

Indien de paal geplaatst wordt op een locatie waar mensen onderdoor lopen dan dient de onderkant van het bord minimaal 2200mm boven maaiveld te hangen. Een paal gaat 800mm de grond in. Welke lengte paal heeft u dan nodig? Voorbeeld: u heeft een bord vierkant 600mm, dan telt u 800mm ( in de grond ), 2200mm ( boven maaiveld ) en 600mm ( hoogte bord ) bij elkaar op. In dit geval heeft u een paal van 3600mm nodig. Mocht u de paal plaatsen op een locatie waar geen mensen onderdoor lopen haalt u 1000mm van de totale lengte af. Uiteraard kunt u zelf bepalen welke lengte paal u wenst. Benodigde beugels 1 set scharnierbeugel rond 48mm per bord.

De prijs van staal staat wereldwijd erg onder druk. Dit heeft geresulteerd in flinke prijsstijgingen in de afgelopen maanden. Hierdoor is de inkoopprijs van onze palen ook gestegen., stuur mij dan een mailtje ( info@bordenplaza.nl) en je ontvangt binnen 24 uur van mij een offerte.

© 2011 - 2023 bordenplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel