Home

Bordenplaza is leverancier van alle soorten borden. Met meer dan 5500 verschillende borden zijn wij ervan overtuigd dat wij de door u gewenste borden kunnen leveren. Mocht uw bord er niet tussen staan dan kunt u dit bij ons aanvragen. Tevens hebben wij een ruim aanbod in palen en bevestigingsmaterialen.

Doordat Bordenplaza zich met de borden merendeels in het buitengebied begeeft hebben diverse producenten op gebied van veiligheid, straatmeubilair, parkeerplaatsbeheer, spiegels en dergelijke zich bereid gevonden om haar producten aan te bieden voor verkoop via Bordenplaza. Alle producenten zijn gescreend en voldoen aan de gewenste kwaliteitseisen van haar producten.Hierdoor is Bordenplaza een totaal leverancier geworden voor gemeenten, aannemerij, bedrijven, particulieren, sportverenigingen, VVE's enzovoorts. Kijk hiervoor bij onze referenties. Buiten 1269 particuliere klanten heeft Bordenplaza klinkende namen in haar klantenbestand, zoals: Albert Heijn, Attractiepark Hellendoorn, Bolletje, Donkey Sanctuary ( Bonaire ), FrieslandCampina, Heijmans, Heiligers Bouw, Het Nederlandse Rode Kruis,  IDTV, Intratuin, Jacobs Douwe Egberts, Landal GreenParks, Leger des Heils, Madurodam, McDonald's, Ministerie van Defensie, Muiderslot, Praxis, PSV Eindhoven, RTL Late Night, TNO, Attractiepark Toverland, TU Delft en het World Trade Center. 

Bordenplaza heeft ook diensten toegevoegd. Door het aanbrengen van belijningen, plaatsing, inventarisatie en het maken van een bordenplan voor campings en bungalowparken is Bordenplaza een completere leverancier geworden.

Alle prijzen die vermeld staan bij onze artikelen zijn inclusief 21 % BTW en exclusief bijkomende kosten, kijk hiervoor bij onze tarievenlijst.

Alle materialen die Bordenplaza verkoopt zijn t.b.v. particulier ( zakelijk ) gebruik en mogen niet zonder toestemming van de desbetreffende wegbeheerder langs openbare wegen geplaatst worden.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze site en bedanken u voor uw bezoek.

Hieronder een kleine greep van tevreden klanten.

per pagina
 • van der Valk hotel
  van der Valk hotel

  In opdracht van van der Valk hotel te Apeldoorn heeft Squip BV 1 oplaadpunt geplaatst inclusief borden. Borden geleverd door Bordenplaza.

 • KIT
  KIT

  In opdracht van het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam heeft Squip BV 1 oplaadpunt geplaatst inclusief borden. Borden geleverd door Bordenplaza.

 • Molenpoort
  Molenpoort

  Voor winkelcentrum Molenpoort te Nijmegen heeft Squip BV 6 oplaadpunten geplaatst inclusief palen en borden. Palen en borden geleverd door Bordenplaza.

 • Mama
  Mama

  Hoe persoonlijk kan een bordje zijn. Dit spreukbordje 230x230mm wit in de handen van Pasqualle is gegeven door Susan voor haar moeder Anneke.

 • Huwelijk
  Huwelijk

  Hierbij een foto voor onze grote dag...
  Wij hebben het bord alvast een plekje gegeven in onze tuin.

  Groetjes hennie en Arina
  1 ding is zeker Hennie zal de datum niet vergeten.

 • Prins Peterplein
  Prins Peterplein

  De 52e hoogheid van carnavalsvereniging “De Knollentrekkers” in Weerselo, Prins Peter de 2e is hier bezig het bord met het naar hem vernoemde plein in te wijden. Hij was er zeer mee in zijn nopjes.

 • Adriaan
  Adriaan

  Adriaan is 50 geworden en iedereen mag het weten en zien.

 • Arjan
  Arjan

  Arjan is leider van een korfbal team en kreeg van hun een bord omdat hij 1 maand naar Afrika ging. Hij was zeer "blij" verrast.

 • Revoc/VCB
  Revoc/VCB

  Volleybalvereniging Revoc/VCB bestond 28 april 2011 60-jaar. Het jubileumbordje gemaakt door Bordenplaza werd goed ontvangen op de feestavond. In overleg mochten wij deze foto plaatsen op onze site. Waarvoor onze dank.

 • Susan
  Susan

  Dat dit kan geloofde ze niet. Hij hangt nu boven haar bed. Ontzettend leuk.

 • Tuinbaanhof
  Tuinbaanhof

  De heer Logtmeijer uit Steenwijk wilde zijn eigen tuinbaanhof voorzien van een straatnaambord. Voor de foto tijdelijk op een bezemsteel geplaatst.

 • Wijk en buurtcentrum `t Span
  Wijk en buurtcentrum `t Span

  Wijk en buurtcentrum `t Span had oude houten gevelbebording welke niet meer voldeed aan de zichtbaarheid. Men heeft gekozen voor gevelborden met reflectiemateriaal en gekocht bij Bordenplaza.

per pagina
© 2011 - 2023 bordenplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel