Home

Bordenplaza is leverancier van alle soorten borden. Met meer dan 5500 verschillende borden zijn wij ervan overtuigd dat wij de door u gewenste borden kunnen leveren. Mocht uw bord er niet tussen staan dan kunt u dit bij ons aanvragen. Tevens hebben wij een ruim aanbod in palen en bevestigingsmaterialen.

Doordat Bordenplaza zich met de borden merendeels in het buitengebied begeeft hebben diverse producenten op gebied van veiligheid, straatmeubilair, parkeerplaatsbeheer, spiegels en dergelijke zich bereid gevonden om haar producten aan te bieden voor verkoop via Bordenplaza. Alle producenten zijn gescreend en voldoen aan de gewenste kwaliteitseisen van haar producten.Hierdoor is Bordenplaza een totaal leverancier geworden voor gemeenten, aannemerij, bedrijven, particulieren, sportverenigingen, VVE's enzovoorts. Kijk hiervoor bij onze referenties. Buiten 1269 particuliere klanten heeft Bordenplaza klinkende namen in haar klantenbestand, zoals: Albert Heijn, Attractiepark Hellendoorn, Bolletje, Donkey Sanctuary ( Bonaire ), FrieslandCampina, Heijmans, Heiligers Bouw, Het Nederlandse Rode Kruis,  IDTV, Intratuin, Jacobs Douwe Egberts, Landal GreenParks, Leger des Heils, Madurodam, McDonald's, Ministerie van Defensie, Muiderslot, Praxis, PSV Eindhoven, RTL Late Night, TNO, Attractiepark Toverland, TU Delft en het World Trade Center. 

Bordenplaza heeft ook diensten toegevoegd. Door het aanbrengen van belijningen, plaatsing, inventarisatie en het maken van een bordenplan voor campings en bungalowparken is Bordenplaza een completere leverancier geworden.

Alle prijzen die vermeld staan bij onze artikelen zijn inclusief 21 % BTW en exclusief bijkomende kosten, kijk hiervoor bij onze tarievenlijst.

Alle materialen die Bordenplaza verkoopt zijn t.b.v. particulier ( zakelijk ) gebruik en mogen niet zonder toestemming van de desbetreffende wegbeheerder langs openbare wegen geplaatst worden.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van onze site en bedanken u voor uw bezoek.

Hieronder een kleine greep van tevreden klanten.

per pagina
 • verboden toegang en camerabewaking
  verboden toegang en camerabewaking

  De firma Daamen & Versluis te Capelle aan den IJssel hebben gekozen voor Bordenplaza om de gewenste paal en borden te laten leveren.

 • Diverse borden en palen bungalowpark Le Mattas ( Frankrijk )
  Diverse borden en palen bungalowpark Le Mattas ( Frankrijk )

  Bungalowpark Le Mattas te Méjannes-le-Clap in Frankrijk heeft diverse palen en borden gekocht bij Bordenplaza om haar gasten te voorzien van de benodigde informatie.

 • verboden toegang
  verboden toegang

  Het Nationale Toneel te Den Haag heeft gekozen voor een vtb-10 bord om aan te geven dat het een eigen terrein betreft waar het verboden toegang is voor onbevoegden.

 • wegsleepregeling ASV Veghel
  wegsleepregeling ASV Veghel

  Paal beugels en borden geleverd door Bordenplaza aan ACV te Veghel.

 • 2 borden camerabewaking
  2 borden camerabewaking

  Transportbedrijf R. Nagel BV te Oude Meer heeft gekozen voor 2 borden camerabewaking 600x300mm klasse III DOR om aan te geven dat er camerabewaking is op het terrein.

 • parkeerverbod VvE Domus Luxus
  parkeerverbod VvE Domus Luxus

  Bordenplaza heeft het bord, de paal en de bevestigingsbeugels geleverd in opdracht van VvE Domus Luxus te Harderwijk.

  Hieronder reactie klant:

  Het bord staat er inmiddels enkele weken en heeft het beoogde effect. Komt volgens…

 • 2 vlakke tekstborden voor binnen rijden hal
  2 vlakke tekstborden voor binnen rijden hal

  Bordenplaza heeft voor Metamco Hulconstructies BV te Ede 2 tekstborden geleverd met instructies voor chauffeurs voordat ze de hal inrijden.

 • LED bord 480x250x22mm OPEN geel
  LED bord 480x250x22mm OPEN geel

  Servicestation Veger te Maria Hoop heeft gekozen voor een LED bord 480x250x22mm OPEN geel welke is geleverd door Bordenplaza.

 • 4 pictogrammen handen wassen
  4 pictogrammen handen wassen

  In opdracht van Delinuts BV uit Ede heeft Bordenplaza 4 pictogrammen handen wassen rond 83mm geleverd welke zijn geplaatst op de deuren van de toiletten.

 • 120 stopbordjes zangduel Do en Xander bij RTL Late Night
  120 stopbordjes zangduel Do en Xander bij RTL Late Night

  Bordenplaza heeft 120 stopbordjes geleverd aan RTL Late Night welke zijn gebruikt voor de stemming in een zangduel tussen Do en Xander de Buisonjé.

 • 2 scheepvaartborden A.1 Aquatech-Diving BV
  2 scheepvaartborden A.1 Aquatech-Diving BV

  Aquatech-Diving in Joure heeft 2 scheepvaartborden A.1 besteld bij Bordenplaza en zelf geplaatst.

 • 2 stuks vitrine Tradition
  2 stuks vitrine Tradition

  De heer Koyen uit Minderhout ( B ) heeft gekozen voor 2 stuks vitrine Tradition met enkele vleugeldeur ten behoeve van 2 maal A4 om het verkeersreglement terreinen van M.V.V. Minderhout V.V. door te geven aan leden en bezoekers.

per pagina
© 2011 - 2023 bordenplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel